Exposició fotogràfica “Santuari de Santa Eulàlia de Vilapicina, 50 anys compartint vida”

 
exteriores (3) E

El passat dilluns 7 d'octubre, vam inaugurar l'exposició fotogràfica commemorativa del 50è aniversari de la reobertura del Santuari. L'exposició la podreu veure fins el dia 26 al Centre Cívic Can Basté, que ha col·laborat per fer-la possible, i ens ha facilitat tot el necessari durant el muntatge. L'exposició ha volgut posar imatge a tanta vida com brolla dins del Santuari, i ho fa a través de diferents eixos temàtics com: l'edifici exterior, l'edifici interior, la litúrgia, Santa Eulàlia, excursions, i els diferents grups que s'hi reuneixen.

Acompanyem aquesta exposició amb unes boniques aquarel·les del Grup d’Aquarel·listes Camins d’aigua, que generosament ha cedit per a l’ocasió.

Amb aquesta mostra volem ser agraïts amb tot el que hem rebut i volem retre homenatge a totes les persones que, dia rere dia, han fet possible que aquesta comunitat continuï viva i donant vida.

Durant la inauguració, l'Iñaki Borrell va adreçar unes paraules als assistents i després el Cor Acord ens va interpretar unes cançons, per concloure amb un brindis.

Si encara no l'heu vista, no us la perdeu!