coral_1
coral_2

Coral Santa Eulàlia

La Coral Santa Eulàlia té més de vint-i-cinc anys.

En començar la Catequesi del curs 1987/1988 al Santuari, es va organitzar un taller de cant coral adreçat als pares i mares que acompanyaven als seus fills. Va agafar les rendes com a directora la M. Rosa Badia. A final de curs van oferir un petit concert les set persones que el formaven.

Al curs següent ja s’hi van apuntar uns quants pares i mares més i algun catequista. I així fins arribar a la quarantena de cantaires que som actualment.

Al llarg d’aquests anys, a més de la M. Rosa, ens han dirigit tres mestres més: Frederic Gironella, Andreu Brunat i Carles Vela, que és l’actual, el qui més temps porta amb nosaltres i el qui ens ha posat el llistó més alt.

 

El nostre repertori en la història de la Coral ha estat divers: cançons populars, d’arreu del món, cançons d’autor, petites peces com "De un maestro de capilla’", "Laxaton" i, per celebrar el 30è aniversari, "O Fortuna" de Carmina Burana.

Els nostres cants els hem portat a diversos llocs: Morella, Peníscola, Montpeller (França)...

Fem dos concerts a l’any al Santuari: al mes de juny i per Nadal. També per Santa Eulàlia cantem a la Parròquia una Missa Hispanomossàrab que fa uns anys es va recuperar. Si ens conviden a participar en algun lloc, sempre que ens és possible hi acudim.

Els assajos no es fan feixucs i ens ho passem molt bé. Els fem cada dilluns de les 20:30 h a les 22:30 h al Santuari.