L’informem que les seves dades seran tractades per el Santuari de Santa Eulàlia de Vilapicina es faran servir per tal de fer-li arribar el butlletí i les informacions de les activitats realitzades per el Santuari de Santa Eulàlia de Vilapicina.

Tal com estableix l’article 13 del Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, també l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió o oposició enviant un correu electrònic a info@santuarisantaeulalia.cat o per correu postal a l’adreça: Carrer Pere d’Artés, 2 – 08031 Barcelona, adjuntant fotocòpia del seu DNI, CIF NIE o passaport per a la seva correcta identificació.

Posem en el seu coneixement que té el dret de presentar una reclamació davant l’Agencia Española de Protección de Datos si considera que s’han vulnerat els seus drets.

Les dades proporcionades no serà utilitzades per elaborar perfils ni es comunicaran a tercers, amb excepció de les obligacions legals i es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per a cobrir la responsabilitat de les obligacions legals.