Centre_de_cultura_dela_dona
El Centre de Cultura Santa Eulàlia es va inaugurar el 1978 amb la intenció d'ajudar el veïnat amb propostes culturals en un barri en creixement de classes populars.

Des dels inicis, es varen fer cursos de tota mena: Alfabetització, Graduat Escolar, Català, també labors, cant coral i, darrerament, informàtica.

Les trobades dels dijous a la tarda eren preferentment per fer conferències amb persones reconegudes per la seva vàlua: Antoni Bolinches, Teresa Pàmies, Agustí Viñas.

Ara, tot és diferent, el temps passa i les necessitats culturals són unes altres, però nosaltres seguim fent camí, amb algunes mancances però endavant.

Què us podem oferir ara? Conferències sobre temes d'actualitat, o històrics, o temes que sempre són vigents com el problema dels immigrants, o temes religiosos que sempre va bé recordar en les dates assenyalades. Visites a museus i exposicions, alguna taula rodona, i la celebració de totes les festes tradicionals: Carnestoltes, Santa Eulàlia, Dia de la dona treballadora, Sant Jordi, La Pasqua, Tots Sants, Nadal, etc.

Si ens voleu conèixer, hi som tots els dijous de 17h a 20h en el local c/Pere d'Artés, 4. O si preferiu contactar per telèfon podeu trucar al 934203793.